Boekhandel Daan Nijman vol van leesbevordering

Speciaal voor basisscholen ontwikkelde Boekhandel Daan Nijman een uniek samenwerkingsconcept. Het idee erachter is dat school en boekhandel de krachten op het gebied van leesbevordering bundelen en elkaar hierin versterken. Groot pluspunt is bovendien dat deze samenwerking de school geld kan opleveren!

Het werkt zo: op de website van de school staat een linkje naar de webshop van Boekhandel Daan Nijman. Als je daar op klikt kom je op deze speciale kinderboekensite. Je kunt er ook voor kiezen om naar de algemene site van Boekhandel Daan Nijman te gaan. Bestellen kan via beide sites en in beide gevallen komt een percentage van de verkoopprijs ten goede aan de school.

De enige tegenprestatie die we van de school verwachten is dat de link van Boekhandel Daan Nijman een prominente plaats krijgt op de schoolwebsite en dat de school deze manier van boeken kopen onder de  aandacht brengt van leerlingen, leerkrachten, ouders en andere contacten.

Deze manier van samenwerken is ook toepasbaar met bedrijven of verenigingen. Wil je meer informatie over deze vorm van samenwerking? Vraag het informatiepakket aan of maak een afspraak. Ik geef graag een toelichting.

Je kunt via deze website alle verkrijgbare boektitels, maar ook zaken als spelletjes bestellen. Gebruik de zoekfunctie of klik op het woord 'Daan' aan de rechterkant in de bovenste balk, om naar de algemene boekhandelssite te gaan.

Wist je dat:

* Boekhandel Daan Nijman bij dezelfde groothandel bestelt als andere grote partijen?
* Voor boeken in Nederland een vaste prijs geldt (ook voor bestellingen via internet)?
* Boekhandel Daan Nijman heel snel kan leveren?


Met vriendelijke groet,

Femke Liemburg
Boekhandel Daan Nijman

femke@daannijman.nl

Boekhandel Daan Nijman is vol van boeken

Onze boekhandel opende in 1999 zijn deuren aan de Albertsbaan en verhuisde vier jaar later naar de Heerestraat in het Drentse Roden. 

Wij zijn een zelfstandige boekhandel, dat wil zeggen dat wij ons aanbod geheel zelf bepalen. De winkel is goed gesorteerd in (Engelse) literatuur, spanning, geschiedenis, psychologie, filosofie, Drenthiana en Groningana, boeken over opvoeding en ontwikkeling, bridgeboeken en -artikelen, kunst, reizen, koken en kinderboeken. Ook vindt u bij ons een afdeling afgeprijsde boeken en modern antiquariaat. Uiteraard hebben wij ook de nieuwste ereaders in huis en kunnen wij u helpen met het binnenhalen van uw ebooks.
 
Onze enthousiaste medewerkers hebben allen een ruime ervaring in het boekenvak, lezen zich een slag in de rondte en staan u graag bij met advies. 
 
Behalve boeken verkopen wij cd's met klassieke muziek, verfilmde boeken op dvd, leesbrillen, boekenleggers, leeslampjes, leeshulpmiddelen, kaartjes voor concerten en evenementen én zijn wij een officieel verkooppunt van 999 Games (o.a. Catan, Carcassonne, Weerwolven). Maar ook voor andere (educatieve) spellen kunt u bij ons terecht. Wij hebben kortom veel, heel veel in huis.
 
Maar ook buitenshuis laat Boekhandel Daan Nijman zich niet onbetuigd. Wij zijn een van de initiatiefnemers van Noordenveldleest.nl, een platform dat zich inzet voor leesbevordering in de breedste zin van het woord in de gemeente Noordenveld. Concreet komt dit neer op het organiseren van lezingen, festivals en andere activiteiten op het gebied van literatuur, streektaal en kinder- en jeugdboeken. Kijk bij op de site van Noordenveldleest.nl voor meer informatie of klik op Activiteiten op onze eigen site.